Author Topic: yoshimura bking tail light fault  (Read 2841 times)

brokenbill

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
yoshimura bking tail light fault
« on: May 14, 2016, 04:38:06 PM »
Hi everyone.

I've got a fault with mine. led normal lights are working but no brake lights. these are led yoshimura  that came with the cans. I've tested the loom and all okay. can I get the brake light ones replaced?

any help gratefully received?

cheers,  Bill

Fluke

  • BikeVis Owner
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1516
Re: yoshimura bking tail light fault
« Reply #1 on: May 15, 2016, 04:47:35 AM »
Hi and welcome

Does the Yoshi tail light replacement include a brake function within the cluster ? (separate brake wire)

Regards

brokenbill

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: yoshimura bking tail light fault
« Reply #2 on: May 15, 2016, 10:41:16 AM »
Hi Luke,

thanks for getting back to me, yes it does

Fluke

  • BikeVis Owner
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1516
Re: yoshimura bking tail light fault
« Reply #3 on: May 15, 2016, 11:41:48 AM »
Thanks for getting back.

It's probably a sealed unit ?.... if you can get in it's probably a poor connection as the LEDs themselves tend to have extremely long life.

You are getting a switched voltage from the brake wire ok ?

brokenbill

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: yoshimura bking tail light fault
« Reply #4 on: May 16, 2016, 10:15:14 PM »
Yep, voltage is fine. will have to see if I can get into it?

Fluke

  • BikeVis Owner
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1516
Re: yoshimura bking tail light fault
« Reply #5 on: May 17, 2016, 03:23:38 AM »
Hi, I think so... give it a visual inspection. I suspect there is a bad connection in there